Wat zijn de meest prangende kwesties waar Nederland Energieland mee worstelt rond de energietransitie? En hoe lossen we die op? Op 11 juni 2020 komt de sector samen op de tiende jaarlijkse Energeia Energy Day. Een inspirerende dag met relevante topsprekers, een gevarieerd programma van plenaire bijeenkomsten en verdiepende sessies.  

Nieuw dit jaar: een boeiend voorprogramma met intensieve workshops over actuele energieonderwerpen. 

Informatie over het volledige programma volgt binnenkort.

 

Donderdag 11 juni 2020

Hotel The Grand, Amsterdam

Een terugblik op vorig jaar:

Mede mogelijk gemaakt door:

Over DNV GL 
DNV GL is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van quality assurance en risk management. DNV GL heeft als doel leven, bezit en milieu te beschermen en helpt daarmee organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun onderneming te bevorderen. DNV GL, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1864, is wereldwijd actief in meer dan 100 landen met 15.000 experts die zich inzetten om klanten te helpen de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

In de energie-industrie
In de energie industrie levert DNV GL wereldwijd erkende test-, inspectie- en adviesdiensten aan de energie waardeketen. Dit omvat onshore en offshore windenergie, zonne-energie, conventionele opwekking, transmissie en distributie, opslag van energie, slimme netten, advies voor energie markten, regelgeving en duurzaam energie gebruik. Onze energie-experts ondersteunen klanten over de hele wereld in het leveren van een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening. Ontdek onze inzichten en diensten op www.dnvgl.com/energy.